Word onderdeel van ons slimme netwerk

Onze ruim 250 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel, zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken. Wil je graag meebouwen aan The Digital Society?

Blijven ontwikkelen

Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk om het beste voor onze klanten, ons bedrijf, de omgeving en zichzelf te realiseren – ook in de toekomst. Daarom blijven ze zich ontwikkelen. Ze weten wat hun bijdrage is aan het succes dat we behalen.

Kwaliteiten verbinden

Door actief samen te werken, goed naar elkaar te luisteren en open te staan voor nieuwe ideeën, verbinden onze medewerkers hun kwaliteiten aan die van anderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten onze organisatie. Zo is het mogelijk de mooiste resultaten te behalen.

Werken vanuit verantwoordelijkheid

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Kaders, feedback en complimenten laten hen de grenzen van hun eigen verantwoordelijkheid verkennen.

Wil jij meebouwen aan The Digital Society? Kijk dan of we op dit moment vacatures hebben die aansluiten bij jouw persoonlijkheid, ontwikkelbehoefte, kennis en werkervaring.

Bekijk hier onze laatste vacatures:

 • Strategisch accountmanager

  Gepubliceerd op 6 augustus 2019
  Maarssen, Utrecht
  sales
 • Senior Project Manager

  Gepubliceerd op 31 juli 2019
  Maarssen, Utrecht
  Engineering
 • Sales Support Medewerker

  Gepubliceerd op 22 juli 2019
  Maarssen, Utrecht
  Customer support
 • Bekijk alle vacatures