Financial Controller

Maarssen | Finance
HBO | Gepubliceerd op 22 juli 2019 | 372 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Wil jij binnen een groeiende commerciële organisatie actief zijn als Financial Controller en je richten op een breed aantal onderwerpen? En heb je expertise op het gebied van integratie van bedrijfsonderdelen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Organisatie

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 31.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

De afdeling

De afdeling Financial Control bestaat uit 4 medewerkers en stelt interne en externe managementinformatie op met inachtneming van de wettelijke en fiscale regelgeving voor de Eurofiber Groep en voorziet het management hierbij proactief van de benodigde sturingsinformatie.

Functie

Eurofiber heeft groeiambities en is volop in beweging. Je zorgt voor financiële rapportages en processen, die deze groei faciliteert. De rapportages dragen bij aan de besluitvorming van het management. Tevens breng je de processen van de verschillende bedrijfsonderdelen in kaart, zodat deze geïntegreerd kunnen worden in de organisatie. Je geeft advies over het verbeteren van de processen en hebt oog voor de impact op de dienstverlening aan onze klanten. Ook bij de implementatie ben je betrokken. Onderdeel van jouw werkzaamheden is onder andere de coördinatie van de maandafsluiting en het verzorgen van de juistheid en volledigheid van de omzetverantwoording.

In het team heb je een coördinerende rol. Binnen Eurofiber werkt je nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen, zoals business control en sales. Jouw financiële input is een solide basis voor de besluitvorming.

Eurofiber is Financial Force aan het implementeren en jij speelt een belangrijke rol in dit proces. Jij hebt een natuurlijke interesse in financiële applicaties en op welke wijze deze bijdragen in de bedrijfsprocessen.

Je rapporteert aan de Director External Reporting & Financial Control.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die past binnen een groeiende organisatie. Jij krijgt energie van het anticiperen op veranderingen. Wij denken dat je met minimaal 5 jaar relevante werkervaring een goede basis hebt.

Je bent sterk in het opbouwen van relaties en samenwerken om gedeelde doelstellingen te behalen. Anticiperen op de toekomstige groei heeft jouw aandacht en jij wilt net zo hard ontwikkelen als Eurofiber.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een HBO diploma in bedrijfskundige of financiële richting
  • Ongeveer 5 tot 7 jaar relevante werkervaring als Financial Controller of in een andere relevante functie bij de big four
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met integratie van administraties van diverse bedrijfsonderdelen
  • Affiniteit met IT en financiële applicaties
  • Ervaring met het bijdragen aan verbeteringen van processen en bij voorkeur ERP systemen

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken en voorstellen te doen voor beteringen. Een financieel gezonde organisatie, waar plannen ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Daarbinnen kun je bij ons jouw zelfstartend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven namelijk in de kracht van onze medewerkers en je krijgt daardoor veel verantwoordelijkheid.

Eurofiber biedt naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand en een bonusregeling. Daarnaast zijn er goede doorgroei mogelijkheden binnen Eurofiber.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met onze recruiter Giny Oosthoek, via giny.oosthoek@eurofiber.com of via 06-4188 2311.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Dan zien wij graag jouw CV en motivatie tegemoet. Solliciteren kan via onderstaande link.

Solliciteer