HR Business Partner

Maarssen | HR
HBO | Gepubliceerd op 4 juni 2019 | 584 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als allround HR Business Partner in een dynamische organisatie met een sterke focus op groei? Heb jij tevens affiniteit en ervaring met onder andere talentontwikkeling en performance management? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomst vaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van meer dan 31.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

Eurofiber heeft meerdere Business Units. Momenteel bouwen we aan een nieuwe structuur waarbij de HR processen worden gecoördineerd vanuit Maarssen. Afwisselend werk je op locatie van een van de business units voor het directe contact met managers, medewerkers en sollicitanten. Je vindt het dan ook uitdagend om soms op locatie van andere business units te werken. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Manager Nederland.

Functie

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van ons personeelsbeleid. Je hebt direct contact met medewerkers en leidinggevenden en begeleidt ze door de verschillende HR processen. Je past de HR instrumenten toe, werkt vanuit het beleidsmatig perspectief, adviseert proactief over arbeidsvoorwaarden, organisatieontwikkeling, werving en selectie, performance- en talentmanagement, learning & development, verzuim en wet- en regelgeving. Je voert het Eurofiber HR beleid consistent uit en adviseert medewerkers en managers over zowel grote als kleine organisatieveranderingen en biedt daarbij de benodigde ondersteuning. Je bent in staat om knelpunten weg te nemen en nieuwe kansen te benutten. Zowel met oog op de organisatiedoelstellingen als voor onze medewerkers.

Overige verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig uitvoeren van het in- door en uitdiensttredingsproces, onder andere onboarding, organiseren van assessments en de terugkoppeling doen
 • Actieve rol in de uitvoering van het stagebeleid en campus recruitment.
 • Onderhouden van contact met externe leveranciers op gebied van learning & development en complexe verzuim trajecten.
 • Ondersteuning recruitment activiteiten.
 • Proactief faciliteren en adviseren van de leidinggevenden bij de uitvoering van hun People management verantwoordelijkheden.
 • Proactief oppakken van zaken die beter kunnen en faciliteren van interne HR projecten
 • Begeleiden van de jaarcyclus van beoordelen, targets en voortgangsgesprekken.

Functie eisen

De collega die wij zoeken beschikt over:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de IT of telecom branche.
 • Kennis en ervaring met personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur HR2Day.
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden en in staat om vertrouwen te wekken bij de business door je kennis en ervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verder ben jij wendbaar en krijg je energie van het werken in een veranderende organisatie.

Deze competities zijn op jou van toepassing:

 • Samenwerken: Relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen.
 • Klantgerichtheid: Sterke klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren.
 • Resultaten leveren: Consequent resultaten behalen
 • Vertrouwen: Het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand en een bonusregeling. En heb je bij ons de mogelijkheid om flexibel te werken.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Giny Oosthoek via giny.oosthoek@eurofiber.com of via 06-4188 2311.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van onderstaand formulier. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet! Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer