Junior Financial Controller

Maarssen | Finance
Gepubliceerd op 15 oktober 2018 | 853 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Wil jij bijdragen aan de sterkte groeiambities van Eurofiber en de omslag naar een data driven organisatie? Ben jij cijfermatig sterk en kom je goed tot jouw recht in een dynamische omgeving? En kan jij ook nog eens een brug slaan tussen verschillende afdelingen? Wordt dan Junior Financial Controller bij Eurofiber!

Organisatie

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 28.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

Functie

Als eigendom van een grote Private Equity firm heeft Eurofiber sterke groeiambities en is volop in beweging. De afdeling Finance zorgt voor betrouwbare financiële rapportages en een gedegen administratie om de groei in goede banen de leiden. Door goede inzichtelijke rapportages op te stellen draagt zij bij aan de besluitvorming van het management. Tevens denkt Finance mee in procesoptimalisaties in de keten zodat we de klant elke dag beter kunnen bedienen en we ons steeds efficiënter kunnen organiseren. Binnen de afdeling heerst een open cultuur. Het team is ambitieus en werkt goed samen. We houden elkaar continu scherp.

Als Junior Financial Controller werk je graag met cijfers en wanneer nodig ga je echt de details in om het probleem te doorgronden. Je werkt mee om continue betrouwbare cijfers te rapporteren. Je draagt proactief bij aan verbeteringen in de algehele operationele processen die leiden tot financiële stromen en ben je betrokken bij de implementatie van procesverbeteringen. Je werkt nauw samen in teamverband met 3 administrateurs en 2 Financial Controllers van de financiële afdeling en ondersteunt deze waar nodig. De Manager Finance en de 2 Business Controllers kunnen blindelings vertrouwen op de cijfermatige informatie die jij aanlevert en op basis waarvan zij hun beslissingen nemen. Richting de accountants en voor het opstellen van de jaarrekening ondersteun je de Financial Controller. Tenslotte zorg je er voor dat je continu op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige kandidaat met een proactieve houding. Iemand die denkt in mogelijkheden, structurele oplossingen en nauwkeurig zijn werk doet. Een kandidaat met ambitie die moeiteloos kan communiceren met verschillende afdelingen en die anderen ook durft aan te spreken. Iemand die meedenkt over de processen en komt met eventuele verbeteringen, maar ook iemand die graag zelf de handen uit de mouwen steekt en pragmatisch te werk gaat.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Zowel een assertieve als een analytische persoonlijkheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Deze competenties zijn op jou van toepassing:

  • Samenwerken: relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen.
  • Klantgerichtheid: sterke (interne) klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren.
  • Resultaten leveren: consequent resultaten behalen, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Vertrouwen: het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kun je bij ons jouw zelfstartend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven namelijk in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou.

Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden wij naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand en een bonusregeling. Daarnaast zijn er goede doorgroei mogelijkheden binnen Eurofiber. Tenslotte hanteren wij flexibele werktijden en bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken. 


Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Linda de Noronha via linda.denoronha@eurofiber.com of via 06-81918364.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van onderstaand formulier. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet! Zowel een screening als een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer