Management Assistent

Maarssen | Staf
Gepubliceerd op 13 juni 2019 | 546 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Is ontzorgen jouw tweede natuur en vind je het een uitdaging om alles in goede banen te leiden? Ben je daarnaast organisatorisch sterk en een kei in prioriteiten stellen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Management Assistent!

Organisatie

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 31.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

Functie

In de rol van Management Assistent bied je secretariële, administratieve en vakinhoudelijk ondersteuning aan de Managing Director van Eurofiber Nederland en verschillende leden van het Management team van de Eurofiber Group . Je bewaakt, regelt, organiseert en neemt taken uit handen. Denk hierbij aan het beheren van de agenda’s, het uitwerken van stukken en het organiseren en plannen van vergaderingen waarbij je de agenda en de benodigde stukken voorbereid. Je verricht wonderen als het gaat om ruimte creëren in de agenda’s en stelt daarbij de juiste prioriteiten. Verder schakel je makkelijk tussen de verschillende disciplines en werkzaamheden terwijl je de rust en het overzicht bewaart. Ook geef je opvolging aan de actiepunten vanuit diverse management overleggen. Je vindt het een échte uitdaging om alles in goede banen te leiden en komt het best tot je recht in een dynamische omgeving.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Managing Director.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste Management Assistant met HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ontzorgen is jouw tweede natuur en je blinkt uit in planning, organiseren en timemanagement. Je hebt zeer goede kennis van Office applicaties, Sharepoint en Teams. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en bent flexibel.

  • Fulltime beschikbaarheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Hoge mate van integriteit en discretie;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Deze competenties zijn op jou van toepassing:

  • Doeltreffend communiceren
  • Managen van complexiteit
  • Veerkrachtig en Zelfontwikkeling
  • Samenwerken en Vertrouwen
  • Klantfocus en resultaatgericht

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kun je bij ons jouw zelfstartend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven namelijk in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou.Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden wij naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand en een bonusregeling.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Giny Oosthoek via giny.oosthoek@eurofiber.com of via 06-4188 2311.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van onderstaand formulier. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Solliciteer