Medewerker Inkoop

Maarssen | Inkoop
MBO | Gepubliceerd op 20 mei 2019 | 1459 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Ben jij een inkoopmedewerker die enthousiast wordt van de implementatie van een nieuw systeem en zie je het als een uitdaging om de administratieve basis te leggen? En heb je affiniteit en ervaring met techniek en het verbeteren van processen? Lees dan snel verder want volgens mij hebben wij de passende baan voor jou!

Organisatie

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomst vaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van meer dan 31.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

Eurofiber heeft meerdere Business Units. Momenteel bouwen we aan een nieuwe structuur waarbij de inkoopprocessen worden gecoördineerd vanuit Maarssen. De Medewerker Inkoop rapporteert aan de Manager Procurement en is onderdeel van een team met 6 medewerkers.

Functie

De afdeling Procurement is binnen Eurofiber verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en bewaken van een consistent strategisch inkoopbeleid. Daarnaast levert de afdeling een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de relaties met leveranciers op het gebied van inkoop, contract- en vendor management. Het doel van de afdeling is om doormiddel van de juiste inzet van inkoopkennis een duurzame en positieve bijdrage te leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Jouw standplaats is Maarssen en incidenteel reis je naar de Zaventem en Almere.

Als Medewerker Inkoop binnen Eurofiber ben je verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de administratieve inkoopprocessen. Je werkt op uitvoerend niveau waarbij je verantwoordelijk bent voor een correcte inkoopadministratie. We zijn actief met de implementatie van FinancialForce en jij levert een belangrijke bijdrage.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het behandelen van inkoopaanvragen, de plaatsing van orders bij leveranciers, het controleren van de juistheid van orders en facturen, het coördineren en verwerken van reeds geplaatste orders en het beheren van de contractadministratie en monitoren van leveranciersprestaties. Je analyseert en beantwoordt inkoop-gerelateerde vragen van collega’s en leveranciers. Ook stimuleer je continue verbeteringen binnen het inkoopproces.

Tevens zorg je er voor dat alle relevante rapportages op tijd worden gegenereerd en naar de juiste stakeholders worden gestuurd.

Functie eisen

Je krijgt energie van het goed op orde krijgen van administratieve inkoopprocessen. Je bent sociaal vaardig en hebt affiniteit met techniek en ICT. Een vervolgopleiding op het gebied van inkoop, bijvoorbeeld NEVI 1, is een pré. Ervaring met FinancialForce zou mooi zijn. Je bent fulltime beschikbaar.

Verder beschik je over:

  • Afgeronde MBO opleiding.
  • Ervaring in een dynamische omgeving waarin zaken niet altijd vast staan en verandering een constante is.
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Deze competenties zijn op jou van toepassing:

  • Samenwerken, relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen.
  • Klantgerichtheid, sterke klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren.
  • Resultaten leveren, consequent resultaten behalen, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Vertrouwen, het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.
  • Analytisch vermogen, is in staat om op basis van beschikbare data feitelijke analyses te maken.

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand, reiskosten vergoeding en een bonusregeling.

Je komt te werken in een gedreven en dynamische omgeving binnen een continu groeiende organisatie. En elke dag kun je aansluiten voor een lekkere lunch in onze gezellig kantine.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Giny Oosthoek via giny.oosthoek@eurofiber.com of via 06-418 823 11.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van onderstaand formulier. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer